perjantai 1. huhtikuuta 2011

Lisää juhlapukuja

Tänään päätimme tyttöjen kanssa kuvata oikein paljon pukuja. Pikkuveljen traktori tuli auttamaan meitä ja toi meille monta peräkärryllistä asusteita.
Teresa valitsemassa traktorin tuomista aarteista sopivia
Teresa valitsi Varsan askarteleman kruunun, joka sopikin mainiosti yhteen Teresan yllä olevan kullanvärisen puvun kanssa.

Pullonkorkin pidikkeestä askarrellun kruunun eteen Varsa on muotoillut ympyrän

Kruunun takana on monenlaisia helmiä
Alla olevassa kuvassa Teresa poseeraa Arielin kanssa Timanttilinnan tornissa. Teresalla on kullanhohtoinen juhlapuku, jossa on läpikuultavat valkoiset hihat. Vyötäröllä ja hihansuissa on kimaltelevaa nauhaa, joka on aluperin ostettu kenkien tuunamistarkoitukseen 20 vuotta sitten. Barbien mielestä se on kyllä aika kenkkua hihoissa, sillä sormet meinaavat tarttua kiinni kuvionauhan sisäpinnalla risteileviin lankoihin.

Ariel valitsi päälle hieman liian suuren puvun (Ariel on meistä isoista barbeista pienin). Ariel kuitenkin tykkää puvusta kovasti, sillä sen vyötärössä on Hello Kitty -nauhaa. Puvun helmassa on kahta kangasta, alla valkoista ja päällä ohuempaa läpikuultavaa vihreää. Kauhalassa Arielilla on ystävältä saadut helmet.

Neidot sävy sävyyn

Ruusunen iltakävelyllä
Ruususen lempipuku on tämä uusi hevoskuvioinen juhlapuku. Siinä on pitsiset olkaimet ja ihana helma.  Kuvassa taustalla näkyy Ponilinna, jonne Ruusunen on menossa juhlimaan. Heppapuku sopiikin mainiosti Ponijuhliin.

Lisää kuvia tulossa piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti